Ons website-adres is: https://www.vts-haarlem.nl

Privacy verklaring VTS Haarlem

In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.

00 Inleiding
Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

01 VTS Haarlem
U leest op dit moment de privacy verklaring van VTS Haarlem.

VTS Haarlem is een bedrijf in bedrijfstelecommunicatie, elektrische installaties, breedbandige hoge snelheid wifi systemen, LED verlichting en camera systemen; inhoudelijk is dit het adviseren, de levering en installatie van IP VOIP Telefonie, alsmede de levering en installatie en onderhoud van IP bedrijfstelefoonsystemen en Managed Voice oplossingen. Alsmede software koppelingen tussen Managed Voice en de (software) koppelingen met IP bedrijfstelefoonsystemen, Wifi netwerken, bedrijfsnetwerken, camera systemen, elektrische installaties en LED verlichting, etc.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door VTS Haarlem verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u vragen, opmerkingen of wijzigingen heeft omtrent het gebruik van uw persoonsgegevens door VTS Haarlem, neem dan gerust contact op met ons op!

Dit kan via: privacy@vts-haarlem.nl | 023-5452070 | Sutan Sjahrirstraat 10 | 2033 CL | Haarlem | BTW Nr. NL182734572B01 | KVK Nr. 63867168

02 Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld of gevraagd door VTS Haarlem. Deze worden hieronder toegelicht.

= Het versturen van e-mail
VTS Haarlem stuurt via e-mail nieuwsbrieven, offertes, facturen en of betalingsherinneringen. Deze brieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Uw voornaam, achternaam en e-mailadres wordt verzamelt.

= Contact opnemen
Via onze website www.vts-haarlem.nl kunt u ons telefonisch contacten of door een email te sturen waarbij er geen persoonsgegevens zullen worden verwerkt via de website. Alleen ons email adres staat vermeld waarbij bij het “aanklikken” alleen uw eigen email programma zal worden geopend.

03 Ontvangers
Dit zijn de gegevens die VTS Haarlem van u ontvangt o.a. via de email en vervolgens wordt opgeslagen en verwerkt.
Hierbij moet u denken aan beveiligde gegevensdragers alsmede ons Accountantskantoor.

04 Opslag periode
Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door VTS Haarlem, zolang uw bedrijf als cliënt aan VTS Haarlem is verbonden en u de contactpersoon bent in deze. Maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren, voor bijvoorbeeld Service Onderhoudsovereenkomsten.

= Het versturen van nieuwsbrieven, offertes, facturen en of betalingsherinneringen.
Uw e-mailadres voor en achternaam wordt opgeslagen in onze database. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt u namelijk uitschrijven wanneer u maar wilt door een mail te sturen naar privacy@vts-haarlem.nl

= Contact opnemen
Op het moment dat u contact opneemt met VTS Haarlem via mail, dan worden de mails tot maximaal twee jaar terug bewaard.

05 Beveiliging
De persoonsgegevens die door VTS Haarlem of door eerder genoemde derden wordt beheerd, zijn alleen toegankelijk via de noodzakelijke gegevensdragers en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar de gegevensdragers van VTS Haarlem. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten/gegevensdragers die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde gegevensdragers.

06 Uw rechten
= Recht op inzage
U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij VTS Haarlem vastgelegd en bewaard worden.
Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met VTS Haarlem, u krijgt dan z.s.m. een overzicht van uw gegevens.

= Recht op rectificatieKloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door VTS Haarlem.
Mocht u de gegevens nodig hebben die bij VTS Haarlem opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u het recht op overdracht. Hierbij dient VTS Haarlem al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

= Recht op wissen van gegevens
Wilt u niet langer dat uw gegevens bij VTS Haarlem zijn vastgelegd?
Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

= Recht op het indienen van een klacht
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Varitel niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.
Dit kunt u dit kenbaar maken via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

= Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wilt u niet dat VTS Haarlem uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Stuur dan een bericht naar privacy@vts-haarlem.nl waarbij ons streven is om binnen een week te reageren.

07 Plichten
VTS Haarlem verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten of diensten van of via VTS Haarlem. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief of offerte te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet wordt aangeleverd, kan VTS Haarlem de betreffende dienst niet (laten) aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met VTS Haarlem, met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een IP dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd. VTS Haarlem behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer VTS Haarlem dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van VTS Haarlem te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

privacy@vts-haarlem.nl | 023-5452070 | Sutan Sjahrirstraat 10 | 2033 CL | Haarlem | BTW Nr. NL182734572B01 | KVK Nr. 63867168.